Çekmeköy'de sarı -lacivert iftar sofrası

Çekmeköy'de sarı -lacivert iftar sofrası

15 Haziran 2017 Perşembe 11:00
Çekmeköy'de sarı -lacivert iftar sofrası

Fenerbahçe Spor Kulübü Çekmeköy Şubesi düzenlediği sokak iftarı ile Fenerbahçe’ye gönül verenleri ve vatandaşları bir araya getirdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile eski futbolculardan Tuncay Şanlı'nın da yer aldığı sokak iftarında Çekmeköy halkı bir araya geldi. Organizasyonda eski futbolcu Tuncay Şanlı’ya yoğun ilgi gösteren taraftarlar bol bol fotoğraf çektirdi. İftar alanı ise sarı- lacivert renklerle süslendi. Dernek yönetiminin organizasyon ve katılımcılarla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.



Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Fenerbahçe’yi basketbolda alınan Avrupa Şampiyonluğu için tebrik etti. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan ise; “Şu muhteşem tabloyu gördüğüm zaman tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi. Programa ev sahipliği yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Çekmeköy Şube Başkanı İlhami Yıldırım  yaptığı selamlama konuşmasında Fenerbahçeli olmanın bir ayrıcalık olduğuna vurgu yaparak,  “Çekmeköy Şubesi olarak bu bilinçle ses getiren etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.


 


 
Son Güncelleme: 15.06.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72