Çekmeköy'de PTT şubesi soyuldu

Çekmeköy'de yüzü maskeli bir kişi, PTT şubesini soydu. Bıçakla veznedeki...

Çekmeköy'de PTT şubesi soyuldu

Çekmeköy'de yüzü maskeli bir kişi, PTT şubesini soydu. Bıçakla veznedeki...

04 Haziran 2014 Çarşamba 11:13
Çekmeköy'de PTT şubesi soyuldu

Çekmeköy'de yüzü maskeli bir kişi, PTT şubesini soydu. Bıçakla veznedeki görevliyi tehdit eden zanlı, 6 bin 800 TL alarak kayıplara karıştı.
Edinilen bilgilere göre olay, Cumhuriyet Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesinde meydana geldi. PTT Şubesi'ne gelen yüzü maskeli şahıs, cebindeki bıçağı çıkartarak görevli memuru tehdit etti. Kasada bulunan 6 bin 800 TL'yi alan şahıs, kayıplara karıştı. Olay yerine gelen polis, PTT şubesinde incelemelerde bulundu. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
Olayı gören vatandaşlar zanlının PTT şubesinden maskeli ve eli bıçaklı olarak kaçtığını, arkasından koştuklarını ancak yakalayamadıklarını söylediler.
 

Son Güncelleme: 04.06.2014 11:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72