Çekmeköy'de Kaldırım böyle yok oldu!

Bu görüntü, Çekmeköy Bosna Caddesi üzerindeki inşaat alanına ait.

Çekmeköy'de Kaldırım böyle yok oldu!

Bu görüntü, Çekmeköy Bosna Caddesi üzerindeki inşaat alanına ait.

10 Mayıs 2014 Cumartesi 14:58
Çekmeköy'de Kaldırım böyle yok oldu!

Bu görüntü, Çekmeköy Bosna Caddesi üzerindeki inşaat alanına ait. İnşaat alanı etrafı bariyerle çevrilirken, bir metrelik genişliğindeki kaldırım da yok oldu. İnşaat alanına ait levha ve ruhsat tabelası bulunmuyor.

Bölgedeki esnaf ve vatandaşın dikkatinden kaçmayan ve bu görüntüler, tepkileri de beraberinde getirdi.  İnşaat alanının iki tarafında bulunan 1 metre genişliğindeki kaldırım yok olmuş durumda. İnşaat alanı, sac bariyerlerle uzun zamandır kapatılmış durumda. İşin bir diğer boyutu ise, inşaat alanına ait herhangi bir levhanın bulunmaması. İnşaat alanının kime ait olduğu bilinmiyor. Oysa ki İmar Yönetmeliği çerçevesinde öngörülen standart ölçülerde inşaat tabelası bulundurulması zorunludur. Vatandaş, kaldırım olmadığı için yoldan yürümek zorunda kalıyor ki bu da kaza riskini beraberinde getiriyor. 

""

Son Güncelleme: 10.05.2014 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3