Çekmeköyde İntihar

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi'nde psikolojik sorunları olduğunu öğrendiğimiz ..

Çekmeköyde İntihar

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi'nde psikolojik sorunları olduğunu öğrendiğimiz ..

18 Eylül 2014 Perşembe 13:42
Çekmeköyde İntihar

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde psikolojik sorunları olduğunu öğrendiğimiz 36 yaşındaki Elif Kalkan intihar etti. Evinin banyosunda intihar eden kadını kızı buldu.

Olay Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde saat 17.00 sularında gerçekleşti. Aslen Yozgat Çekerek İlçesi Kirkdilim Köylü olan ve uzun süredir Çekmeköy’de ikamet eden Elif Kalkanın komşuları 2 çocuk annesi olan kadının bir süredir psikolojik tedavi gördüğünü söyledi.

Kimsenin evde olmadığı bir zaman banyoda kendini asarak intihar eden Elif Kalkanı eve gelen kızı buldu. Banyonun kapısını kilitli gören kız hemen polisi aradı ve eve gelen polis ekipleri banyoda kendini asarak intihar eden Elif Kalka’nın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yerine gelen yakınları da Elif Kalkan’ın cansız bedenini görünce sinir krizleri geçirdi. Elif Kalka’nın cesedi otopsi için adli tıp merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma hala devam ediyor.

 

 

Son Güncelleme: 18.09.2014 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3