Çekmeköy'de 100 liralık intihar girişimi

Çekmeköy'de binaların çatısını çıkıp intihar girişiminde bulunan...

Çekmeköy'de 100 liralık intihar girişimi

Çekmeköy'de binaların çatısını çıkıp intihar girişiminde bulunan...

17 Nisan 2014 Perşembe 13:21
Çekmeköy'de 100 liralık intihar girişimi

Çekmeköy’de 100 liralık intihar girişimine vatandaş tepki gösterdi!

Çekmeköy’de binaların çatısını çıkıp intihar girişiminde bulunan 3 genç 700 liradan başladıkları pazarlıktan sonra 100 liraya ikna oldu. Vatandaş yeni bir para bulma tekniği karşısında tepki gösterip, gençleri yuhaladı.

Çekmeköy’de aynı gün, 3 tane intihar girişimi yaşandı. Karabük’ten geldikleri bildirilen Bulut H. (1992), Doğan G. (1979) ve Hüseyin Ş. (1991) intihar girişimi ile korku dolu dakikalar yaşattı. Hüseyin G. Şahinbey Caddesi üzerindeki İNG bankasının çatısına çıkarken, aynı saatlerde Doğan G. Ve Bulut H. Çekmeköy Esnaf ve Sanatkarlar Derneği’nin çatısına çıkıp intihar tehdidinde bulundu. Vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve sağlık ekibi geldi. Cadde üzerinde ise birçok meraklı vatandaş toplanarak olayı an ve an takip etti.

Polis uzun süre gençleri ikna etmeye çalıştı. Ancak tiner aldıkları ve ayakta durmakta zorluk çeken gençler, polisini bu çabasına uzun süre direndi. Bulut H. (1992), Doğan G. (1979) ve Hüseyin Ş. (1991) maddi sıkıntılar yaşadıklarını parasızlıktan dolayı bu kararı aldıklarını söyledi. Gençler, para verilmeleri taktirde bu intihar girişiminde vazgeçecekleri aksi taktirde çatıdan atlayacakları tehdidinde bulundular. Gençler ilk başta 700 TL’ye ihtiyaç duyduklarını söyledi.

""

Gençlerin para ile ikna olacağını anlayan polis, hareke geçerek pazarlık yapmaya başladı. Gençler, 700 liradan başladıkları pazarlık sonucunda ise 100 liraya fit oldu. Polis tarafından çatıdan alınan gençler ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldüler. Bu esnada olayı başından sonuna kadar izleyen vatandaş ise gençlere tepki göstererek yuhaladı. Para için bu yolu seçen ve korku dolu dakikalar yaşatan gençlere tepki gösteren vatandaş, “100 lira için yapılacak iş mi bu. Madem paraya ihtiyaçları var gidip çalışsınlar. Bu durumlara karşı caydırıcı önlemler alınmalı” denildi.

 

Son Güncelleme: 17.04.2014 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72