Çekmeköy Dernekler Platformu'nda bayrak değişimi ve soru işaretleri?

Çekmeköy Dernekler Platformu'nda bayrak değişimi ve soru işaretleri?

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Çekmeköy Dernekler Platformu'nda bayrak değişimi ve soru işaretleri?

Çekmeköy Dernekler Platformu başkanlığını Yücel Yalçınkaya'dan devralan Lütfü Tiryakioğlu, yeni dönem rotasını da çizdi. Devir-teslim törenine sadece 5 il dernek başkanının katılması ise kafalarda soru işareti bıraktı. 

Geçtiğimiz sene Çekmeköy'deki il derneklerinin bir araya gelerek kurduğu ?İl Dernekler Palatformu'nda bayrak değişimi. Derneğin kurucu başkanı ve Ordulular Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya, görevi Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu'na devretti.

""

Sadece 5 dernek başkanı katıldı

Sivaslılar Dernek Merkezi'nde düzenlenen devir- teslim törenine; Sinoplular Dernek Başkanı Yücel Yalçın, Erzurumlular Dernek Başkanı Baki Özdemir, Ordulular Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya, Sivaslılar Dernek Başkanı Lütfü Tiryakioğlu ve Samsunlular Dernek Başkanı Murat Altun katıldı. Diğer 5 dernek başkanının ise programa katılmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı. Devir- teslim gibi önemli bir programda platforma bağlı 5 dernek başkanının katılmaması, ?Platforma henüz birlik ve beraberlik sağlanamadı' yorumlarına neden oldu.

Tiryakioğlu: "Platform, üstüne düşeni yapacaktır"

Görevi Ordulular Dernek Başkanı Yücel Yalçınkaya'dan devralan Lütfü Tiryakioğlu, "Büyük emekler verilerek kurulan İl Dernekler Platformu, daha aktif ve etkili olarak çalışmalarına devam edecektir" dedi. Bu işin bir gönül işi olduğunu söyleyen Tiryakioğlu, "Burada görev alan herkes büyük fedakarlık yaparak hizmet veriyor. Elbet bizlerin de eksiklikleri var, ancak bu eksiklerimizi gidererek daha önemli işlere imza atmayı hedefliyoruz" dedi. Görevi Tiryakioğlu'na devreden Yücel Yalçınkaya ise kısa bir sunum yaparak platformun yaptığı çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72