Çekmeköy, dernekler mezarlığına döndü!

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de gün geçmiyor ki yeni bir...

Çekmeköy, dernekler mezarlığına döndü!

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de gün geçmiyor ki yeni bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Çekmeköy, dernekler mezarlığına döndü!

Anadolu yakasının yeni ilçelerinden Çekmeköy'de gün geçmiyor ki yeni bir dernek açılmasın. Her geçen gün yeni bir oluşumla tanışan ilçe kamuoyu, 'artık yeter' deme noktasına gelmiş vaziyette.

 

Çekmeköy kamuoyu, her gün yeni bir dernekle tanışmaktan bıkmış durumda. Her önüne gelen, yanına 3-5 kişi alıp şu ya da bu isim altında bir dernek kuruyor. Sonra da kapı kapı gezip siyasi parti, işadamları, belediye, kaymakamlık, emniyet gibi yerleri ziyaret ediyorlar. Ziyaret ve yemeli içmeli toplantılardan başka hiç bir iş yapmayan bu derneklerin yöneticileri, etiket peşinde koşuyorlar" diyen bazı Çekmeköylüler, bu konuda oldukça mustarip ve sitemkar.

 

 "Ziyaretler yaparken ilçenin kaymakamı, belediye başkanı ve emniyet müdürü gibi yetkililerini meşgul edip vatandaşa ikinci kez zarar veriyorlar" diyerek her önüne gelenin dernek açıp bu yolla etiket sağlamaya çalışmasını eleştiren Çekmeköylüler, kamuoyunun da bilinçli davranarak gerçek manada bu işi yapanlarla, yapmayanları ayırt etmesiyle soruna büyük oranda çözüm getirilebileceğini söylüyor ve ekliyor, "Sayın idarecilerimiz de en az toplum kadar duyarlı olmalı."

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72