Cami hırsızı kamerada

İstanbul'da, camilerdeki yardım kutularını boşaltan hırsız, son işinde ...

Cami hırsızı kamerada

İstanbul'da, camilerdeki yardım kutularını boşaltan hırsız, son işinde ...

11 Temmuz 2013 Perşembe 16:09
Cami hırsızı kamerada

İstanbul’da, camilerdeki yardım kutularını boşaltan hırsız, son işinde güvenlik kameralarına yakalandı. Görüntülerden kimliği belirlenen şahıs, gözaltına alındı.

Beyoğlu’nda son günlerde farklı camilerin yardım kutularındaki paralar çalınınca polis harekete geçti. Polise ilk ihbar Galip Dede Caddesi üzerindeki Şahkulu Camii’nden geldi. Kimsenin olmadığı sırada yardım kutusundaki 651 TL’yi çalan hırsız kayıplara karıştı. Daha sonra üç camiye daha giren hırsız, yardım kutularındaki yaklaşık 1500 lirayı çaldı. Polis camilerin bulunduğu sokaktaki iş yerlerinin ve camilerin güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan inceleme sonrası eşkali belirlenen M.Ş, son girdiği caminin yakınında Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

HIRSIZLIK SUÇUNDAN 20’İN ÜZERİNDE KAYDI VAR

Zanlının, girdiği caminin güvenlik kamerasına yakalandığı ortaya çıktı. Görüntülerde, güvenlik kamerasını fark eden hırsızın, aldırış etmeden elindeki tornavidayla kapıyı uzun süre açmaya çalıştığı görülüyor. Kapıyı ilk denemede açamayarak dışarı çıkan hırsız, içeri girerek tornavidayla kapıyı açıp bu kez içeri giriyor. Bir süre içeride kalan zanlı, paraları aldıktan sonra camiden hızla uzaklaşıyor.

Yakalanan zanlının hırsızlık suçundan poliste 20’in üzerinde kaydı olduğu, 4 suçtan ise araması bulunduğu belirtildi. Emniyette işlemleri tamamlanan M.Ş., mahkemeye sevk edildi.

 

Son Güncelleme: 11.07.2013 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72