Bunalıma Giren Kanser Hastası Genç İntihar Etti

Eyüp'te kanser hastası genç, girdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etti.

Bunalıma Giren Kanser Hastası Genç İntihar Etti

Eyüp'te kanser hastası genç, girdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etti.

08 Nisan 2014 Salı 14:57
Bunalıma Giren Kanser Hastası Genç İntihar Etti

Eyüp’te kanser hastası genç, girdiği bunalım sonucu tabancayla intihar etti. Emanet aldığı otomobilde ölü bulunan gencin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olay, Eyüp Yıldız Tabya Caddesi üzerindeki bir park alanında sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, emlakçılık yapan Nuri Ağkaya, bir meslektaşından iki günlüğüne otomobilini emanet aldı. Verdiği otomobilin gelmemesi ve Ağkaya’ya ulaşılamaması üzerine araçla ilgili kayıp ihbarı yapıldı. Yoldan geçen ve otomobili tanıyan bir yakınının ihbarı üzerine otomobilinin yanına gelen araç sahibi Ali Er, Ağkaya’nın araç içerisinde hareketsiz yattığını gördü. Otomobil kapılarının kilitli olması üzerine durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Eyüp itfaiye ekipleri, aracın camını kırarak kapılarını açtı. Ardından Nuri Ağkaya’yı kontrol eden sağlık ekipleri, Ağkaya’nın silahla intihar ederek hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine devreye giren polis ekipleri çevre güvenliği alarak, durumu cumhuriyet savcılığına bildirdi. Olay yeri inceleme ve ilgili savcılığın yaptığı ilk incelemelerin ardından Ağkaya’nın cesedi otomobilden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu aracına konuldu.

Ali Ör, “Biz arabayı verdik. Dünden beri araca ulaşamayınca ihbarda bulunduk. Sabah burada oturan ve bizi tanıyan bir arkadaş aradı ‘arabanız dünden beri burada, haberiniz var mı’ diye. Buraya gelince kapılarını açamadık. İtfaiye yardımıyla kapılarını açtık. İntihar etmiş. Arabayı benden almıştı” dedi.

Olay yerinde incelemelerini tamamlayan ekipler, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Güncelleme: 08.04.2014 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72