Bülent Arınç'tan saldırı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel...

Bülent Arınç'tan saldırı açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel...

20 Mart 2013 Çarşamba 12:19
Bülent Arınç'tan saldırı açıklaması
Arınç: Saldırının arkasında DHKP-C olabilir Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi’ne yönelik saldırıları DHKP-C’nin yapmış olabileceğini söyledi. Arınç, “Çözüm sürecini baltalamak isteyenler olabilir” dedi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Adalet Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkezi’ne yönelik saldırılarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bülent Arınç, saldırı DHKP-C'nin gerçekleştirmiş olabileceğini söyledi. Çözüm sürecine dikkat çeken Arınç, “Hassas bir zamandayız. Çözüm sürecini boşa çıkarmak isteyenler olduğunu biliyoruz. Çözüm sürecinden sonuç çıkmamasını isteyenler bunu yapmış olabilir. Çözüme karşı olanlar mesaj vermek istemiş olabilir” dedi.

Bülent Arınç, “Çözüm sürecini provokasyon ihtimali de var. Bu süreci baltalamak isteyenler olacaktır” diye konuştu. Geçmiş olsun dileyen Arınç, “Umarım bunlar tekrarlanmaz, olayı yapanlar yargı önüne çıkarılır” dedi.
Son Güncelleme: 20.03.2013 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72