Bu nasıl dernek?

Yerel seçim öncesi kurulan Sancaktepe Müteaahhitler Derneği (SAMUDER)'in,...

Bu nasıl dernek?

Yerel seçim öncesi kurulan Sancaktepe Müteaahhitler Derneği (SAMUDER)'in,...

06 Mayıs 2014 Salı 15:11
Bu nasıl dernek?

Adı var kendi yok…

Bu nasıl dernek?

Yerel seçim öncesi kurulan Sancaktepe Müteaahhitler Derneği (SAMUDER)’in, seçimlerin ardından Belediye Başkanı İsmail Erdem’i ziyaret etmeleri dışında sessizliğe bürünmesi,’seçim arifesinde kurulan ve siyasete malzeme olan dernekten bu kadar olur’ yorumlarına neden oluyor.

Sancaktepe’de müteahhitleri tek çatı altında toplamak amacı ile kurulan Sancaktepe Müteahhitler Derneği (SAMUDER) geçen süre zarfında beklentilerin çok uzağında kaldı. Seçim arifesinde kurulması nedeni ile de eleştirilen SAMUDER, faaliyet ve çalışmaları ile bu eleştirileri haksız çıkarmadı.

""

Nurettin Mengükan başkanlığında birkaç isim dışında ilçede pek de tanınmayan müteahhitler tarafından kurulan SAMUDER, seçim sonrasında ise iyice sessizliğe büründü. Müteahhitlerin sorunlarını çözmek yerine belediye ile sürekli program yapan SAMUDER, ‘adı var kendi yok’ görüntüsü veriyor. Yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanı İsmail Erdem’e tebrik ziyareti dışında hiçbir faaliyette bulunmayan dernek yönetimi eleştiri almaya devam ediyor. Derneğin bu görüntüsü nedeniyle ilçede, “seçim arifesinde kurulan ve siyasete malzeme olan dernekten bu kadar olur” yorumları yapılıyor.

 

 

Son Güncelleme: 06.05.2014 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3