Bu manzara bu yaz da değişmedi!

Şile - Çekmeköy ve Ömerli arasında kamyonlar günün her saati trafiği allak...

Bu manzara bu yaz da değişmedi!

Şile - Çekmeköy ve Ömerli arasında kamyonlar günün her saati trafiği allak...

24 Haziran 2014 Salı 15:02
Bu manzara bu yaz da değişmedi!

Şile - Çekmeköy ve Ömerli arasında kamyonlar günün her saati trafiği allak bullak ederken tehlike saçıyor.  Bu trafiğin asıl nedeni ise bir türlü önlenemeyen kaçak hafriyat ve ruhsatsız maden ocakları.

Şile Otabanı’ndaki kamyon trafiği, yaz ayları ile birlikte iyiden iyiye kendini gösterdi. Hafriyat kamyonları günün her saati Şile – Çekmeköy ve Ömerli arasında mekik dokuyor. Yaz ayı olması dolayısıyla özellikle tatilcilerin de bu yolu kullanması kazaları artırıyor. Kamyon trafiği yüzünden büyük tedirginlik yaşayan sürücüler bu görüntülere bir türlü önlem alınmamasından muzdarip.

Geçtiğimiz yıl Ömerli’ye moloz dökmenin yasaklanması ile bu trafiğin azalacağını düşünenler ise yanıldı. Hafriyat kamyonu trafiğinde hiçbir azalma olmadığı gibi arttığı görülüyor. Moloz ve hafriyat dökülmenin yasaklandığı bölgelerde kaçak dökümlerin yaptığı söyleniyor. Kaçak döküm nedeni ile de araç trafiğinde hiçbir azalma olmuyor.

Öte yandan Ömerli ve Paşaköy’deki ruhsatsız maden ocakları da bu trafiğin yükünü artırıyor. Kaçak döküm ve ruhsatsız maden ocakları nedeni ile kamyonlar her gün bu bölgelerde tehlike saçmaya devam ediyor. Kamyonların her saat trafikte olması ise hiç önlem ve denetlemenin alınmadığını gözler önüne seriyor. 

""

""

Son Güncelleme: 24.06.2014 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72