Bu insanlar muhtarı bekliyor

Yavuztürk Mahalle Muhtarlığı önündeki bu insanlar, muhtarın gelmesini,...

Bu insanlar muhtarı bekliyor

Yavuztürk Mahalle Muhtarlığı önündeki bu insanlar, muhtarın gelmesini,...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bu insanlar muhtarı bekliyor

Yavuztürk Mahalle Muhtarlığı önündeki bu insanlar, muhtarın gelmesini, muhtarlık binasını açmasını ve işlerini halledip işine ya da evine dönmeyi bekliyor. Saatin 10.00 olmasına rağmen muhtarın ortalıkta olmayışı, işlerini halletmek için bekleyen insanları çileden çıkarıyor. Yağışlı havaya rağmen muhtarlık binası önünde bekleyen vatandaşlar, her geçen gün görev ve yetki alanı

daraltılan muhtarlıkların hepten kaldırılmasının memlekete daha hayırlı olacağı yönünde kendi aralarında sohbet ediyor.

 Kimi vatandaşlar da, değil bir muhtarın kim olursa olsun mesai saatinde insanları bu şekilde mağdur etmesinin hiç doğru olmadığını dile getiriyor. "İşimizden izin alıyoruz. En küçük bir evrak için saatlerce muhtarın keyfini bekliyoruz. İşimizden olmamız durumunda bunun hesabını muhtar mı verecek" diye soran bazı vatandaşlar ise yaşanan durumu işgüzarlık olarak değerlendiriyor.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72