Bu görüntüler Ağva Plajı'na yakışmıyor

Bu görüntüler Ağva Plajı'na yakışmıyor

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bu görüntüler Ağva Plajı'na yakışmıyor

Şile'nin Ağva Mahallesi, özellikle yaz aylarında ve iyi havalarda tatilcilerin gözde dinleme merkezi olarak tercih edilen bir turizm bölgesi olarak bilinmekte. Ancak  bu mevsimde özellikle iyi havalarda plajda, kumda yürüyüş yapmak isteyen tatilciler plajda hiç de hoş olmayan görüntüler ile karşılaşıyor. Yaz aylarında plajda şezlong, şemsiye gibi malzemeleri kiralayan bazı işletmeler malzemelerini bir branda altına toplamış ama ne yazık ki bazıları kendi malı olsa da toplamamış.  Fırtına, yağmur demeden plajda duran bu malzemeler çirkin görüntüler sergilemekte.

""

Belediye neden görmek istemiyor?

Ağva halkı bu çirkin görüntüden oldukça rahatsız? Vatandaşlar; "Yaz aylarında plajdan para kazanmak, bir karış yer elde edebilmek için birbirlerini kıran, hatta kendi çıkarları için siyaset arenasında istemedikleri kapıları bile çalan insanlar var. Peki, sezon bitince plaja ve bıraktıkları malzemelere neden sahip çıkmazlar? En önemlisi ise Belediye yetkililerinin bu konuda sessiz kalmaları! Bu durumu şaşkınlıkla karşılıyoruz. Ayrıca Ağva'ya sadece yaz aylarında okullar kapanınca turist gelmiyor. İyi havalarda, hafta sonları gelen konuklar var. Ama bu plaja sahip çıkmazlar ise bundan sonra gelen de bir daha gelmeyecek" diyerek plajdaki  bu çirkin görüntülerin bir an önce kaldırılmasını istiyorlar.

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3