“Bu dernek bizi temsil etmiyor”

Sancaktepe Tokatlılar Derneği bu yıl 2.'sini yaptıkları Keşkek Şenliği'yle...

“Bu dernek bizi temsil etmiyor”

Sancaktepe Tokatlılar Derneği bu yıl 2.'sini yaptıkları Keşkek Şenliği'yle...

03 Kasım 2013 Pazar 16:41
“Bu dernek bizi temsil etmiyor”

Sancaktepe’deki Tokatlılar kazan kaldırdı:

“Bu dernek bizi temsil etmiyor”

 

Sancaktepe Tokatlılar Derneği bu yıl 2.’sini yaptıkları Keşkek Şenliği’yle yine eleştirilerin odağı haline geldi. Dernek üyeleri, şenlikte belediye çalışanları ve Sivaslıların dışında çok fazla Tokatlının olmadığını söyleyerek; “Bu dernek artık bizi temsil etmiyor, yeni bir oluşum şart oldu” diyor.

 

""

Tepki çeken Keşkek Şenliği

Sancaktepe Tokatlılar Derneği’nin bu yıl 2.‘sini gerçekleştirdiği Geleneksel Keşkek Şenliği yine sönük geçti. Fazla Tokatlı üyenin olmadığı etkinliğe belediye çalışanları ve civar köylerden meraklı vatandaşların katıldığı dikkatlerden kaçmadı. Bazı üyeler dernek başkanını eleştirdi. İsim vermeden eleştiren bu isimler dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Dernek, kimsenin arka bahçesi değil”

Dernek üyeleri; “Ne hikmetse Dernek Başkanımız Kaya Çardak, İsmail Erdem olmadan bir işe başlamıyor. Geleneksel Keşkek Şenliği değil de sanki bir belediye veya partinin propaganda alanı gibi. Bu da üyelerimiz arasında huzursuzluk yaratıyor. Neticede bu dernekte her siyasi görüşten insan var. Hepimizin görüşleri alınarak etkinlikler gerçekleşmeliydi. Dernek eğer kendi özüne dönmez ise kopmaların yaşanması kaçınılmazdır. Bu dernek hiç kimsenin arka bahçesi değildir” diyerek tepki gösterdi.

Keşkek Şenliği’ne; Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Tokatlılar Derneği Başkanı Kaya Çardak, Tokat milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Halk oyunu ve sema gösterisinin yer aldığı şenlikte konuklara keşkek ikram edildi. Program sonunda ise Başkan İsmail Erdem’e Tokatlılar Derneği tarafından ceviz ağacından yapılmış bir sandık hediye edildi.

 

""

Son Güncelleme: 03.11.2013 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3