Boğulmayla ilgili MHP'lilerden açıklama geldi

Geçtiğimiz Pazar günü Şile Alacalı Köyü'nde kontrolsüz alanda denize giren...

Boğulmayla ilgili MHP'lilerden açıklama geldi

Geçtiğimiz Pazar günü Şile Alacalı Köyü'nde kontrolsüz alanda denize giren...

25 Haziran 2014 Çarşamba 16:10
Boğulmayla ilgili MHP'lilerden açıklama geldi

Şile’deki boğulma olayı sonrası MHP’lilerden açıklama geldi

Geçtiğimiz Pazar günü Şile Alacalı Köyü’nde kontrolsüz alanda denize giren dört gencin hayatını kaybettiği olay yerinde MHP’liler bir basın açıklaması yaptı.

MHP MYK Üyesi Hayrettin Nuhoğlu açıklamasında; “Şile’de yaşanan bu hadise çok üzücü. Ailelerine sabır diliyorum. Ancak yetkililerin, yani İBB ve Şile Belediyesi’nin cankurtaran hizmetleri konusunda ne yazık ki yetersiz olduklarını görmekteyiz. Kontrolsüz  bölge çok fazla. Ancak madem bu bölgelerde can kurtarma hizmeti verilemiyor ise o zaman insanların bu bölgelere gelmesine engel olunmalıdır” dedi.

MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür ise yaptığı açıklamada önemli konulara dikkat çekti. Özgür; “İlçede kontrolsüz alan saymakla bitmez. Ancak Şile Belediyesi ve İBB’nin bu konuda kurdukları ekiplerde ne yazık ki siyaset ön plana çıktı. İlçemizdeki deneyimli gençler ne yazık ki siyaset zamanı AKP bayrağı taşımadıkları için işe alınmadılar. Bu deneyimli arkadaşlarımız şimdi Kartal Belediyesi tarafından Adalar’da işe konuldu, Kilyos’ta işe konuldu. Ne yazık ki Şile’de deneyimsiz kardeşlerimiz görev yapıyorlar” dedi.

Alacalı Köyü Muhtarı Mustafa Şişman da açıklamasında; “Köy plajları geçmişte muhtarlıklar tarafından idare ediliyordu ve bu plajlar kontrol altında idi. Ancak şimdi durum değişti. Köy merkezinde bulunan plajımızda cankurtaran var. Yeterli donanımı var mı? Ne yazık ki yok. Olağanüstü bir durum olduğunda Sofular Plajı’ndan ekip geliyor. Ne yazık ki dün yaşanan hadise de kurtarma ekiplerinin zamanında gelmemesi nedeniyle yaşandı” dedi.

Cankurtaran Eğitmeni Bülent Can Demirkaya ise yaptığı açıklamada, “Şile bölgesinde kontrolsüz alan oldukça fazla. Ne yazık ki bu alanlarda tedbir alınmıyor.  Alınamıyorsa bu bölgelere insanların girişinin engellenmesi gerekli” diyerek konunun önemine dikkat çekti.

""

Son Güncelleme: 25.06.2014 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72