Boğazını delerek hayatını kurtardı!

Akyazı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan motor sürücüsü,..

Boğazını delerek hayatını kurtardı!

Akyazı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan motor sürücüsü,..

23 Nisan 2013 Salı 16:06
Boğazını delerek hayatını kurtardı!

Akyazı ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında yaralanan motor sürücüsü, yoldan geçen bir kadın doktor sayesinde kurtarıldı. Kaza sonrası dili boğazına kaçan Behçet Çelik, doktor Bircan Yaralı’nın müdahalesiyle hayata döndü.

Kazada, motosiklet sürücüsü Behçet Çelik ağır şekilde yaralandı. Kazayı gören vatandaşlarla birlikte olayyerine gelen Akyazı 2 Nolu Aile Sağlığı doktorlarından Bircan Yarıcı, “Çekilin ben doktorum” diyerek motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi 112 ambulansı gelmeden yaptı. Sürücünün kaza sonrasında dilinin boğazına kaçtığını ve nefes alamadığını saptayan doktor Yarıcı, önce dili çıkarmak için kaşık bulunmasını istedi kaşık gelmeyince ve hastanın hayati fonksiyonlarının giderek durduğunu görünce çareyi yaralı Çelik’in boğazını delmekte buldu. Boğazının delinmesinin ardından yeniden nefes almaya başlayan Çelik, 112 ambulansına götürüldü. Doktor Bircan Yarıcı, gelen 112 Sağlık ekibine yaptığı müdahaleyi anlattı.

Son Güncelleme: 23.04.2013 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72