Boğaz’ı bekleyen tehlike!

Boğaz’ı bekleyen tehlike!

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:12
Boğaz’ı bekleyen tehlike!

BEYKOZ BEYTAŞ RESTORAN EMSAL Mİ OLACAK

Boğaz’ı bekleyen tehlike!

Flashaber gazetesi olarak daha önce gündeme getirdiğimiz Beykoz Belediyesi’ne ait Beytaş Restoranı’nın deniz kenarındaki inşaatına devam ediliyor. Söz konusu yer için Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden izin çıktı, ancak bu izni emsal göstererek Boğaz’ı yapı ile doldurma riski var..

Geçen yıllarda 18 milyona yakın zarar etmesiyle çok konuşulan Beykoz Belediyesi, bu sefer de Boğaz’da yaptığı inşaat ile gündemde. Flashaber Gazetesi olarak daha önce gündeme getirdiğimiz Beykoz Belediyesi’ne ait Beytaş Restoranı’nın deniz kenarındaki inşaatına devam ediliyor. Beytaş Restoran ‘tadilat’ gerekçe gösterilerek geçen yıl kapatılmış, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, o dönem yaptığı açıklamada, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden ‘tadilat izni’ almaya çalıştıklarını söylemişti. Söz konusu inşaat için Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nden izin çıktığı öğrenildi.


Eski İBB Meclisi’nin CHP’li Üyesi Hüseyin Sağ, “Boğaziçi ön görünümündeki alan. Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nün görüşü ile yapı yapılmanın yolu açılıyor. Sonuçları vahim olacak. Belediye bir tesis yapıyor ama ortada tabela yok. Kurul kararı nerede?” dedi. İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman ise konuyu İBB Meclisi’nin gündemine taşıyacağını belirterek, şunları söyledi: “Yapılaşmanın önü açıldı. Bu tesisin hemen yanında boş araziler var, bu izni emsal göstererek, yapı inşa edecekler.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72