Bıçaklanan taksici yaşam savaşı veriyor

İstanbul'da bir taksici, aldığı yolcu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Bıçaklanan taksici yaşam savaşı veriyor

İstanbul'da bir taksici, aldığı yolcu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

23 Nisan 2013 Salı 16:13
Bıçaklanan taksici yaşam savaşı veriyor

Aldığı yolcu tarafından bıçaklanan taksici yaşam savaşı veriyor 

İstanbul'da bir taksici, aldığı yolcu tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı. Taksici yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı verirken eşi ve arkadaşları hastane önünde dua ediyor. 

Olay, dün gece saatlerinde 01.30 sıralarında Avcılar'da meydana geldi. İddiaya göre 34 TKB 98 plakalı araçta çalışan 3 çocuk babası Ramazan Ülgen, taksiye binen bir vatandaşı Büyükçekmece'ye götürmek için yola çıktı. Yolcunun belirttiği adrese giden Ramazan Ülgen taksimetrenin yazdığı fiyatı söyleyince beklemediği bir tepki ile karşılaştı. Kimliği belirlenemeyen yolcu yanında taşıdığı bıçağı, Ramazan Ülgen'e saplamaya başladı. Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Ülgen, çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise zanlının eşkalini belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı. Ramazan Ülgen'in eşi Gülsen ve taksici arkadaşları da hastane önünde endişeli bekleyişlerini sürdürüyor. Aile ve mesai arkadaşları Ramazan Ülgen için dua ediyor. Oğlu için dua eden anne Zehra Ülgen'de, "3 tane çocuk bakıyor. Allah'a yalvarıyorum. Her gece sokakta. Hiç bir düşmanı yoktu. Kimseye zarar vermezdi" dedi.
Hastane önüne gelen Ülgen'in arkadaşları ise hiç kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini ileri sürdü.

 

Son Güncelleme: 23.04.2013 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72