Biber gazlı soyguncu yakalandı

İstanbul'da bir süpermarket zincirinin hafta sonu hasılatını bankaya...

Biber gazlı soyguncu yakalandı

İstanbul'da bir süpermarket zincirinin hafta sonu hasılatını bankaya...

17 Nisan 2014 Perşembe 13:06
Biber gazlı soyguncu yakalandı

İstanbul'da bir süpermarket zincirinin hafta sonu hasılatını bankaya götüren iki kişinin bulunduğu otomobili arkadan çarparak durdurduktan sonra otomobilin içine biber gazı sıkarak 880 bin lira para çalan şüphelilerden biri yakalandı. Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen operasyonla yakalanan Rus uyruklu şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis diğer şüphelileri yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Ümraniye'de 24 Şubat 2014 tarihinde meydana gelen olayda içinde finans müdürü Necmettin Aygün ve bir şoförün bulunduğu otomobil başka bir otomobil tarafından ön tarafından çarpılarak durdurulmuştu. Çarpan araçtan inen üç kişi, süpermarket zincirinin hafta sonu hasılatının bulunduğu aracın arka camını kırarak içeri biber gazı sıkmışlardı. Araçtakileri bu şekilde etkisiz hale getiren şüpheliler içinde 880 bin lira bulunan çantayı alarak kaçmışlardı.

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada saldırganların kendi aralarında Rusça konuştukları tespit edilmişti. Yapılan çalışma sonucu kimliği belirlenen bir şüpheli Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen operasyonla yakalandı. Ülkesine gitmek için havalimanına gelen Rus uyruklu şüphelinin pusu kuran dedektifler tarafından yakalandığı belirtildi.

Rus uyruklu şüpheli sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Polis olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü olaya karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söylediler.

 

Son Güncelleme: 17.04.2014 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3