Beykoz Belediye başkan yardımcısı gözaltında

Beykoz Belediye başkan yardımcısı gözaltında

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Beykoz Belediye başkan yardımcısı gözaltında


Metro Turizm'in sahibi işadamı Galip Öztürk'ün kardeşi Talip Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 10 kişi, çete soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Y.B.'nin de bulunduğu iddia ediliyor.

stanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ay önce tehditle çek-senet tahsilatı yapıldığı iddiaları üzerine düzenlediği operasyonla aralarında işadamı Galip Öztürk'ün de bulunduğu 9 kişiyi gözaltına almıştı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan işadamı Galip Öztürk ve bir arkadaşı tutuklanmıştı.

Aynı soruşturmanın devamında bu sabah tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskında aralarında Galip Öztürk'ün kardeşi işadamı Talip Öztürk'ün de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Y.B.'nin de olduğu iddia edilirken, şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Öte yandan soruşturma kapsamında Kavacık'taki Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding binasında ve Esenler Otogarı'nda arama yapıldığı öğrenildi. Gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72