Bem-Bir-Sen'de Karakoç dönemi

Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No'lu Şube'nin 3. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Bem-Bir-Sen'de Karakoç dönemi

Bem-Bir-Sen İstanbul 7 No'lu Şube'nin 3. olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Bem-Bir-Sen'de  Karakoç dönemi

Aynı zamanda Ümraniye Belediyesi'nde şef olan Niyazi Karakoç oyların çoğunluğunu alarak yeni başkan oldu.

Bem-Bir-Sen 7 No'lu Şube'nin 3. olağan genel kurul toplantısı, Üsküdar'da yapıldı. Orhan Şanlıer ve Niyazi Karakoç listelerinin yarıştığı kongreden Niyazi Karakoç ve yönetimi, oyların çoğunluğunu alarak yeni başkan ve yönetim kadrosu olarak belirlendi. Yeni Başkan Karakoç, aynı zamanda Ümraniye Belediyesi'nde idari işler şefi görevini yürüyor.

 Yeni yönetimin belirlendiği kongreye Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç, Genel İdari ve Mali Sekreteri Gürkan Alper, Genel Eğitim Sekreteri Recayi Karslı, Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Ahmet Yurtman, Sakarya Şube Başkanı Ahmet Öksüzali, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Büker, delegeler ve üyeler katıldı.


""

 Kongrenin açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı Orhan Şanlıer kongrenin Bem-Bir-Sen'e hayırlı olması temennisinde bulunarak ortaya çıkacak sonucun demokrasinin işlerliği bakımından sendikaya artı değer kazandıracağını söyledi. Şanlıer'in ardından Memur-Sen İstanbul İl Başkanı Ahmet Yurtman, Genel Eğitim Sekreteri Recayi Karslı ve Genel Teşkilatlanma Sekreteri Medeni Sevinç birer selamlama konuşması yaptı.

 Konuşmaların ardından başkan adayları Orhan Şanlıer ile Niyazi Karakoç birer konuşma yaparak adaylık süreçlerini, amaçlarını ve hedeflerini anlattılar. Seçim sonrasında kaybedenin olmayacağını kazananın ise Bem-Bir-Sen olacağını vurgulayan adaylar birbirlerine başarılar dilediler. Konuşmaların ardından şube faaliyet ve denetleme raporları sırayla okunarak ibra edildi. Seçimler sonucunda Niyazi Karakoç oyların çoğunluğunu alarak başkan seçildi.

 Öte yandan, Üsküdar Belediyesi Meclis salonunda yapılan 3. Olağan Genel Kurul Seçimleri'nde göreve gelen yeni Başkan Niyazi Karakoç ve yeni yönetim görevi eski yönetimden devraldı. Şube merkezinde yapılan devir teslim töreni, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi.

 Sendikanın misyonuna yakışır bir şekilde iyi dilek ve temennilerle geçen devir teslim töreninde Niyazi Karakoç, eski Başkan Orhan Şanlıer'i her zaman yanlarında görmek istediklerini belirtti. Şubeye kayıtlı mevcut üye sayısının 805 olduğunu vurgulayan Karakoç, en kısa zamanda üye sayısını 1000'in üzerine çıkartmakta kararlı olduklarını belirtti.

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72