Belnet Çekmeköy'de

Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri'ne yeni bir şube de Çekmeköy'de açıldı.

Belnet Çekmeköy'de

Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri'ne yeni bir şube de Çekmeköy'de açıldı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Belnet Çekmeköy'de

Belnet Çekmeköy'de

FLASHABER / Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yürüttüğü hizmetler arasında yer alan Belnet İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri'ne yeni bir şube de Çekmeköy'de açıldı.

Çekmeköy'de 20 bini aşkın nüfusa sahip Aydınlar, Cumhuriyet ve Kirazlıdere'nin ortasında kurulan Murat Çobanoğlu Belnet şubesi; Çekmeköylülerin rahat, konforlu ve güvenli bir biçimde internet ve teknoloji hizmetlerinden yararlanmasını sağlayacak.  Murat Çobanoğlu Belnet 8 ilköğretim ve lisede okuyan yaklaşık 10 bin öğrenci olmak üzere tüm Çekmeköylülere hizmet sunacak. Çekmeköy ilçesinde oturan kullanıcılar 0216 509 17 23 numaralı telefondan Murat Çobanoğlu şubesi ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilir.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72