Başkan Hasan Can'dan çaylı simitli sohbet

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstiklal Mahallesi Hz. Hamza Camii'nde

Başkan Hasan Can'dan çaylı simitli sohbet

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstiklal Mahallesi Hz. Hamza Camii'nde

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Hasan Can'dan çaylı simitli sohbet

Başkan Hasan Can'dan çaylı simitli sohbet

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstiklal Mahallesi Hz. Hamza Camii'nde sabah namazı sonrasında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Hasan Can, hizmetlerinin aynı gayret ve samimiyetle devam edeceğini söyledi.

Çeşitli vesilelerle vatandaşlarla buluşan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstiklal Mahallesi'nde bulunan Hz. Hamza Camii'nde sabah namazı sonrasında camii cemaati ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Enver Sedat Çakırıoğlu ve Mustafa Küçükkapdan ile birim müdürlerinin de katıldığı programda, Başkan Hasan Can vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Başkan Hasan Can, yaptıkları hizmetlerle ilgili olarak vatandaşlara bilgi verdi.

‘Hizmetlerimize aynı heyecanla devam ediyoruz'

Göreve geldikleri 2004 yılından bu yana vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını ifade eden Başkan Hasan Can, Ümraniye'yi birçok alanda İstanbul'un parlayan yıldızı haline getirdiklerini söyledi. Hizmeti yol, cadde ve kaldırım yapmaktan ibaret görmediklerini belirten Başkan Hasan Can, yalnızca bu tür klasik hizmetlerde değil sağlık, eğitim, kültür sanat ve diğer sosyal belediyecilik alanlarında da çok sayıda önemli hizmeti hayata geçirdiklerini vurguladı. Ümraniyelilerin yaşam standardını yükseltmek amacıyla sayısız büyük projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Hasan Can, bu hizmetlerin aynı gayret ve samimiyet içerisinde devam edeceğinin altını çizdi.

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72