Başkan Hasan Can Ramazan Etkinlik Alanı'nda Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Hasan Can Ramazan Etkinlik Alanı'nda Vatandaşlarla Buluştu

15 Haziran 2017 Perşembe 11:30
Başkan Hasan Can Ramazan Etkinlik Alanı'nda Vatandaşlarla Buluştu

Ümraniye Belediyesinin, Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği programlar tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da hem etkinlik alanındaki hemşehri derneği çadırlarında hem de Ramazan Etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.


Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar; 14 Haziran Çarşamba akşamı; iftardan önce çocuk tiyatrosu “Çılgın Dedektif” oyununu izleyen çocuklar; ardından animasyon film “Küçük Prens” filmini seyrettiler.


Etkinlikler, iftardan sonra okunan Mukâbelenin ardından, Sanatçı Sami Savni Özer’in tasavvuf dinletisiyle devam etti.


Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu akşam Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda belediye tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır çadırını ziyaret etti. Diğer dernek çadırlarına da ziyaretler gerçekleştiren Başkan Hasan Can, Sanatçı Sami Savni Özer’in tasavvuf dinletisine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.



Programda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Hasan Can, Hayırlı ramazanlar dileyerek “Rabbim bizleri bayrama eriştirsin” dedi. Başkan Hasan Can konuşmalarını, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını söyleyerek sonlandırdı.


Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye Yönetim Kurulu Üyeleri, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Dernek Başkanları ve muhtarlar bulundu.

Son Güncelleme: 15.06.2017 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3