Başbakanın evinin önünde kaza

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutu önünde, hızlı..

Başbakanın evinin önünde kaza

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutu önünde, hızlı..

30 Haziran 2014 Pazartesi 17:13
Başbakanın evinin önünde kaza

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutu önünde, hızlı olduğu iddia edilen ve ışıklarda durmayan bir otomobil, beton mikserinden kaçarken, önce bir kadına, ardından da karşı yönden gelen yolcu dolu minibüse çarptı. Kazada, yolun karşısına geçmek isteyen kadın ağır yaralandı; sürücü ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında, Başbakan Erdoğan'ın Kısıklı'daki konutunun önündeki trafik ışıklarında meydana geldi. İddiaya göre, Kısıklı Caddesi'nden Üsküdar yönüne doğru giden Ercan Şafak'ın kullandığı 07 SBE 80 plakalı otomobil çok süratliydi. Konutun önünde yanan kırmızı ışıklarda duramayan otomobil, sağ taraftan yola giren beton mikserine çarpmamak için karşı yöne geçti. Bu sırada, kırmızı ışıklarda duran ve Kadıköy-Ümraniye hattında yolcu taşıyan Hamit Kanberoğlu'nun kullandığı 34 M 0444 plakalı minibüsten inen Sema Aydın adlı kadın yolcu, karşıya geçmek istedi. Ancak Ercan Şafak'ın kullandığı otomobil önce Sema Aydın'a, ardından da minibüse çarptı.

Kadın ağır yaralı

Çarpmanın etkisiyle Sema Aydın yola savrularak ağır yaralandı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Ercan Şafak ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Başbakanlık konutunun önünde bekleyen polisler kazayı görerek hızla yardıma koştu. Polisler, Sema Aydın'ı ve otomobil sürücüsü Ercan Şafak'ı yol kenarına yatırdı. Yaralılara ilk müdahale burada yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralı Aydın ve Şafak'ı ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Minibüs sürücüsü kazayı anlattı

Kazaya karışan minibüsün şoförü Hamit Kanberoğlu,  “Kırmızı ışıkta bekliyorduk. Arkadaş yukarıdan herhalde kırmızıda geçti. Yaya karşıdan karşıya geçiyordu. Mikser de yeşil yanınca aradan çıkış yaptı. Mikseri görünce kaçmaya çalıştı. Kadın önüne çıkınca önce ona çarptı, sonra da bana vurdu” dedi.

Kaza nedeniyle Üsküdar ve Ümraniye yönünde kısa süreli trafik sıkışıklığı yaşandı. Araçların çekilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

 

Son Güncelleme: 30.06.2014 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72