Barışmak istiyordu, öldürdü

Sultanbeyli'de daha önce aralarında tartışma çıkan ve aralarındaki husumete...

Barışmak istiyordu, öldürdü

Sultanbeyli'de daha önce aralarında tartışma çıkan ve aralarındaki husumete...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:27
Barışmak istiyordu, öldürdü

Sultanbeyli'de daha önce aralarında tartışma çıkan ve aralarındaki husumete son vermek için buluşan 17 yaşındaki iki arkadaş yeniden kavgaya tutuştu. Kavga sırasında K.O, Okan Çelik'i bıçaklayarak kaçtı. K.O, Okan Çelik'in hayatını kaybettiği hastanede gözaltına alındı.

Olay, Hamidiye Mahallesi Amber Sokak'ta  saat 22.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre olay şöyle gelişti: Okan Çelik (17), daha önce aralarında kız meselesinden husumet bulunan K.O. (17), ile evinin önünde buluştu. İkilinin arasında aynı konuda yeniden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle K.O. bıçakla Okan Çelik'i yaralayarak olay yerinden kaçtı. Bu sırada kavgayı gören mahalle sakinleri yaralanan Okan Çelik'i Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Okan Çelik burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Okan Çelik'in durumunu merak eden K.O.'da hastaneye geldi. Okan Çelik'in yakınları tarafından saldırıya uğrayan K.O. polisin fark etmesiyle hastanenin en üst katına kaçırılarak kurtarıldı. Daha sonra gözaltına alınan K.O. çelik yelek giydirilerek Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.  

 

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3