Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırı: 2 ölü

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde silahlı bir saldırgan iki kişiyi vurdu.

Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırı: 2 ölü

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde silahlı bir saldırgan iki kişiyi vurdu.

16 Eylül 2014 Salı 13:57
Bağdat Caddesi'nde silahlı saldırı: 2 ölü

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde silahlı bir saldırgan iki kişiyi vurdu. Olay Kadıköy Göztepe Bağdat Caddesi Topağacı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen silahlı bir kişi cadde üzerinde bulunan bir kişiyi silahla kolundan yaraladı. Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan, daha sonra yol üzerinde bulunan 256 numaralı bir dükkanın önünde bir kişiyi de göğsünden yaraladı.

Göğsünden vurulan şahsa kalp masajı yapıldı

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Kolundan yaralanan şahıs ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Göğsünden yaralanan kişiye sağlık ekipleri olay yerinde kalp masajı yaptı. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırgan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak, emniyete götürüldü.

Olayı gören bir görgü tanığı, “Silah seslerini duyduktan sonra dışarı çıktım. Kimseyi göremeyince ‘dur ne yapıyorsun’ dedim. Adamı yerde kanlı olarak gördüm. Adam bana baktı. İki el sol taraf doğru boşa ateş etti. Silahı attı, diğerini çıkardı gitti. Bir kişiyi gördüm” dedi.

Saldırının zanlısı polise teslim oldu

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde 2 kişiyi öldüren saldırgan polise giderek teslim oldu. Saldırgan ilk ifadesinde, vurduğu şahısların kendisine borsa yatırımları nedeniyle borcu olduğunu söyledi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir kafe önünde meydana gelen olayda Hasan A., iki kişiye kurşun yağdırmıştı. Olayda S.K. hayatını kaybetmiş, Ramazan E. ise ağır yaralanmıştı. Saldırının ardından polise teslim olan Hasan A., Kadıköy Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Hasan A. polise verdiği ilk ifadede, vurduğu şahıslarla birlikte borsada yatırım yaptığını ancak borçlarını ödemeyince silahlı saldırıyı gerçekleştirdiğini anlattı.

 

Son Güncelleme: 16.09.2014 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3