AVM haberimiz gündem oluşturdu

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için devletin ve...

AVM haberimiz gündem oluşturdu

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için devletin ve...

20 Mayıs 2014 Salı 14:39
AVM haberimiz gündem oluşturdu

Yeni hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için devletin ve Büyükşehir’in tüm imkanlarının seferber edilmesi ile ilgili gündeme getirdiğimiz haber ses getirdi. Esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş yapılan kıyağı yanlış bulurken, konunun TBMM gündemine taşınması bekleniyor.

Kısa süre önce hizmete giren Acıbadem Akasya AVM ve Akasya Evleri için tüm imkanlar seferber edilmişti.  AVM’ye özel çevre yolu bağlantı girişi, viyadük, yan yollar yapıldı. AVM’nin kapısında metrobüs durağının bile bulunmasının tesadüf olmadığı söyleniyor. İşte tüm bu gelişmeleri, ‘Mesele ‘AVM’ olunca sorun değil LİMİTSİZ HİZMET’ manşet haberi ile duyurmuştuk.

Haberimiz büyük ses getirirken, meslek ile esnaf odaları, sivil toplum kuruluşları ve özellikle esnaftan büyük tepki geldi. AVM için tüm imkanların seferber edilmesine tepki gösteren esnaf, “Haberde geçen gelişmelere inanmakta zorlanıyoruz. Bir AVM için bunca yatırım nasıl yapılır? Biz esnaf olarak istesek kırk dereden su getirirler. Ama mesele, sermaye grupları olursa tüm imkanlar seferber ediliyor” diyor. Öte yandan haberimizi okuyan bazı muhalefet milletvekilleri de konuyu detaylı inceledikten sonra TBMM’ye taşıyacaklarını söyledi.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 20.05.2014 14:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3