Ataşehir'in kapanan yol sorununu büyükşehir çözdü!..

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerindeki yol kapama olayı, İstanbul Büyükşehir.

Ataşehir'in kapanan yol sorununu büyükşehir çözdü!..

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerindeki yol kapama olayı, İstanbul Büyükşehir.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'in kapanan yol sorununu büyükşehir çözdü!..

Ataşehir Kayışdağı Caddesi üzerindeki yol kapama olayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sahip çıkıp çözüm getirmesi üzerine şimdilik tatlıya bağlandı. Şimdi vatandaş, büyükşehire teşekkür ediyor.

Geçen sayılarımızda Ataşehir Allah'a emanet başlığıyla gündeme getirip kamuoyuna duyurduğumuz Kayışdağı Caddesi üzerindeki yol kapama olayı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sahip çıkıp çözmesiyle şimdilik tatlıya bağlandı. Mahkeme kararına dayanarak yolun kendisine ait olduğunu öne süren vatandaşın, yol kesme olayı da sonlandırılarak trafiğin akışı yeniden sağlandı.

Haberimizde Ataşehir ilçesinin en işlek yolunun trafiğe kapatılmasının derhal çözülmesi gerektiğini yazmış bu noktada herkesin üzerine düşen görevi ivedilikle yerine getirmesi gerektiğini duyurmuştuk. Bu noktada örnek bir duyarlılık gösteren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, derhal olaya el attı ve yolun trafiğe açılması için gerekli girişimlerde bulundu ve başarılı oldu.


""

Konuyla ilgili olarak İBB'nin resmi sitesinden bir de açıklama yayınlandı. Açıklamada; Geçtiğimiz Cuma günü trafiğe kapatılmış olan yol, şu anda açılarak trafik akışı sağlanmıştır dendi. Yolun yeniden trafiğe açılması, Ataşehir halkı başta olmak üzere yolu kullanan herkes tarafından sevinçle karşılandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ataşehir'in bu önemli sorununa sahip çıkıp çözüme kavuşturması, vatandaşlarca memnuniyet verici olarak değerlendiriliyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3