Ataşehir'de silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Ataşehir'de akraba olduğu ileri sürülen şahıslar arasındaki tartışma,...

Ataşehir'de silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Ataşehir'de akraba olduğu ileri sürülen şahıslar arasındaki tartışma,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de silahlı kavga: 1 ölü, 4 yaralı

Ataşehir'de akraba olduğu ileri sürülen şahıslar arasındaki tartışma, silahların da karıştığı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, aralarında 1 çocuk ile bir kadının da bulunduğu 4 kişi yaralandı. Polis olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı buldu.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 20.30 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, pazarcılık yapan ve akraba oldukları iddia edilen iki aile, pazar yerinde kavga etti. Kavga, Özbarış ailesinin evlerinin önünde silahlı çatışmaya dönüştü. Taraflar birbirlerine kurşun yağdırdı. Daha önce var olan bir husumet sonucu meydana gelen olayda Necati Özbarış (45), Ferhat Özbarış (28), Akın Özbarış (18), Havin Özbarış (7) ve Melike Ürün yaralandı. Yaralılar, mahalle sakinlerince Özel Çınar Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Melike Ürün Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Necati Özbarış Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer yaralılar ise Kartal Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ağır yaralanan Necati Özbarış hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.
Olaydan hemen sonra olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri ise geniş çaplı araştırma yaparak olaya ilişkin bulgulara ulaşmaya çalıştı. Çatışma sırasında kurşun isabet eden 2 aracın hasar gördüğü görüldü.
Polis olay yerinde 56 adet boş mermi kovanı buldu. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72