Ataşehir'de motorsiklet kazası: 1 yaralı

Ataşehir'de motorsiklet kazası: 1 yaralı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de motorsiklet kazası: 1 yaralı

Ataşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre kaza, Ataşehir, TEM Bağlantı Yolu Esatpaşa Köprüsü civarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 BT 5109 plakalı aracıyla Ankara istikametinde seyreden Tevfik İnan, telefonu çalınca açmak için emniyet şeridine girerek durdu. Bu sırada, arkadan gelen Murat Arslan yönetimindeki 34 HSV 16 plakalı motosikletli fren yapmasına rağmen duramayarak emniyet şeridindeki araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletten düşen sürücü Murat Arslan yaralandı. Ne olduğunu anlayamayan Tevfik İnan,
yaralı sürücü Arslan'ı görünce hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Kaza nedeniyle otoyoldaki trafik bir anda sıkışınca sağlık ve polis ekiplerinin olay yerine gelmeleri gecikti. Olayı gören ve kazazedelere yardım etmek için gelen vatandaşlar, sağlık ekiplerinin gecikmesi üzerine yaralı sürücü Arslan'a ilk müdahaleyi boyunluk takarak yaptı. Arslan'a yardım etmek için seferber olan vatandaşlar, başına ve ayaklarına su dökerek yaralı sürücüyü rahatlatmaya çalıştı. Yaklaşık 20 dakika sonra olay yerine
gelen sağlık ekipleri, Arslan'ı sedyeyle ambulansa alarak, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Arslan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 
Kazanın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen araç sürücüsü Tevfik İnan, telefonu çaldığı için emniyet şeridine girerek durduğunu belirterek "Bir anda bir ses duydum. Zaten ondan öne sıçradım. Üzerime cam sıçradı. Daha sonra çocuğun düştüğünü gördüm. Ben hala şoktayım, ne olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu. 
Yaralı motosiklet sürücüsü Murat Arslan'a ilk yardımı yapan vatandaşlardan biri, Kızılay'dan ilk yardım eğitimi aldığını belirterek, "Destek olmak için elimden geldiğince yardım ediyorum. Yaklaşık 15 dakikadır buradayım ancak, öncesini bilemiyorum, kazayı görmedim" dedi. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72