Ataşehir'de hursuzluk şebekesi çökertildi

Ataşehir'de, evlere girerek ziynet eşyası çalıp, önceden anlaştıkları...

Ataşehir'de hursuzluk şebekesi çökertildi

Ataşehir'de, evlere girerek ziynet eşyası çalıp, önceden anlaştıkları...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de hursuzluk şebekesi çökertildi

Ataşehir'de, evlere girerek ziynet eşyası çalıp, önceden anlaştıkları kuyumculara sattıkları ileri sürülen 4 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi. Olayla ilgili bir kuyumcu da gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre; Ataşehir'de Ferhatpaşa ve Yeni Çamlıca mahallelerinde son günlerde artan hırsızlık olaylarının artması üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gece bir eve hırsız girdiği ihbarı aldı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri incelemeler sonrasında, Ferhat E.(25), Fırat T. (17) Abdülrezzak E. (19) ile Mert S.'yi (19) Maltepe'de kıskıvrak yakaladı. Öte yandan kuyumcu İ.A ile altınları satın alan ve 18 yaşından küçük olduğu öğrenilen K.T'de gözaltına alındı. Daha sonra kuyumcu İ.A.'nın, çalıntı ziynet eşyalarını satın aldığını gösteren güvenlik kamera görüntülerini de sildiği ortaya çıktı.
Gözaltına alınanların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda ziynet eşyasına rastlandı. Polis zanlıların çaldığı 9 adet bilezik, tek taş yüzükler, küpeler, kolyeler, kol saatleri, cep telefonları, dizüstü bilgisayarları ve 4 bin 400 lira parayı sahiplerine teslim etti. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar Kadıköy Adliyesi'ne sevk edilirken, zanlılar emniyetten çıkarıldıkları sırada, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına saldırmak istedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72