ATAŞEHİR ATASİD BU İŞİ KALDIRAMIYOR!

Finans merkezi Ataşehir'de Sanayici ve İşadamları Derneği (ATASİD)...

ATAŞEHİR ATASİD BU İŞİ KALDIRAMIYOR!

Finans merkezi Ataşehir'de Sanayici ve İşadamları Derneği (ATASİD)...

10 Haziran 2014 Salı 15:15
ATAŞEHİR ATASİD BU İŞİ KALDIRAMIYOR!

Finans merkezi Ataşehir’de Sanayici ve İşadamları Derneği (ATASİD)  beklentilere cevap veremiyor. Hızla ticaret merkezine dönüşen ilçede işdamlarının sorunlarını çözme ve yeni atılımlarlarda başarız olan ATASİAD kredisini tüketti.

 

Ataşehir’deki saniyici ve işadamlarını tek çatı altında buluşturmak amacı ile 2009 yılında kurulan Ataşehir Sanayici ve İşadamları Derneği (ATASİD) geçen süre içirisinde beklentilerin çok uzağında kaldı.  Cemil pekiyici başkanlığındaki dernek 5 senelik süre zarfında pasif ve hantal yapısı ile dikkat çekti. Hızla ticaret merkezine dönüşen ilçede işdamlarının sorunlarını çözme ve yeni atılımlarlarda başarız olan ATASİAD kredisini tüketti.  Etkinlik ve faaliyetlerini vatandaşa ulaştırmada da yetersiz olan dernek yönetimi, küçük olsun benim olsun mantığı ile hareket ediyor.

""

Bölgede yapımına devam eden finas merkezi ile birlikte ilçenin hızla ticaret merkezine dönüşmesi kaçınılmaz görünüyor. Bölgeye yüzlerce yeni ticaret merkezi ve çok sayıda yeni işiadamlarının gelmmesi ile birlikte yeni ve kapsamlı bir derneğin kurulmasıda kaçılınmaz görünüyor. Derneğe üye olmayan Bölgedeki işadamları tüm Ataşehir’i kapsayacak bir derneğin kurulması gerektiğini söylüyor. 

Son Güncelleme: 10.06.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72