Aşırı hız ve yağış iki gencin sonu oldu

Pendik'te yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden otomobil...

Aşırı hız ve yağış iki gencin sonu oldu

Pendik'te yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden otomobil...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Aşırı hız ve yağış iki gencin sonu oldu

Pendik'te yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden otomobil yol kenarındaki toprak duvara çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan 2 genç hayatını kaybetti.

Kaza, Pendik-Kurtköy bağlantı yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kurtköy istikametine aşırı hızlı bir şekilde seyir halinde bulunan 34 DL 3379 plakalı otomobilin sürücüsü Hasan Hüseyin Güner (19) yağış nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil yol kenarındaki yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki toprak duvara çarparak takla attı. Yol ortasında ters olarak durabilen otomobildeki sürücü Güner olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan arkadaşı Ozan Karahan itfaiye ekipleri tarafından ağır yaralı olarak sıkıştığı otomobilden çıkartıldı. Pendik Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Karahan da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaklaşık yarım saat trafiğe tek yönlü olarak kapalı kalan yol Güner'in cesedinin itfaiye ekipleri tarafından çıkartılmasının ardından tekrar normale döndü.
Kazayı gören vatandaşlar, Güner'in kullandığı otomobilin süratli olduğunu ve aniden kontrolünü kaybederek toprak duvara çarptığını iddia etti.

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72