Arısan Şirketi'nin acı günü

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Arısan Şirketi'nin 25 yıllık ...

Arısan Şirketi'nin acı günü

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Arısan Şirketi'nin 25 yıllık ...

05 Kasım 2013 Salı 17:29
Arısan Şirketi'nin acı günü

Talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Arısan Şirketi’nin 25 yıllık emektarı, 3 çocuk babası Abdürrahim Durmuş iş arkadaşları ve ailesini yasa boğdu.  

Ümraniye’de çalıştığı iş yerinde talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden emekçi işçi Abdürrahim Durmuş son yolcuğuna kalabalık bir cemaat tarafından uğurlandı.  3 çocuk babası 39 yaşındaki Abdürrahim Durmuş 25 yıl çalıştığı Arısan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Sarı’yı yasa boğdu. Necmettin Sarı; “Bizde çok emeği vardı. dürüst biriydi, bugüne kadar kendisinden bir kötülük görmedim. Ama Allah’ın takdiri, yapacak bir şey yok. Sadece kendisine dualarımızla yanında olacağız” dedi.  Biz de Flashaber Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, kederli ailesine de baş sağlığı diliyoruz.    

 

Son Güncelleme: 05.11.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72