Arınç: Kesin bir pislik var

Bülent Arınç Deniz Feneri'nde “bir pisliğin kesin olduğunu” söyledi

Arınç: Kesin bir pislik var

Bülent Arınç Deniz Feneri'nde “bir pisliğin kesin olduğunu” söyledi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Arınç: Kesin bir pislik var
Deniz Feneri'nde “bir pisliğin kesin olduğunu” söyleyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç “Tutuklanan isimleri yıllardır tanıyorum ama sahip çıkmam” dedi.
Bülent Arınç, Srebrenica katliamının anma törenlerine katılmak için Bosna Hersek'e giderken uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Hürriyet gazetesinden Metehan Demir'in haberine göre; Bülent Arınç, Deniz Feneri soruşturmasında suçu olanların cezalandırılmasını istedi.

“Bir pisliğin olduğu kesin” diyen Arınç, şöyle konuştu:
“Ben Türkiye'deki Deniz Feneri Derneği'ne eşimle birlikte katkıda bulunmuş bir insanım. Bildiğim kadarıyla Türkiye Deniz Feneri bir şekilde tüm soruşturmalardan aklanmış oldu.

Almanya Deniz Feneri'nde bir şeylerin olduğu anlaşılıyor. Onun Türkiye'de kuryelerle vs. birilerine çıkar sağlayıp sağlamadığı incelenip araştırılacak. Bu isimleri yıllardır tanıyorum. Sahip çıkmam.

Kötü insanlar demem, diyemem, ama soruşturma ve tutuklama var. En kısa sürede yargı görevini yapsın. İnşallah aklanırlar. Bu olmayacaksa tabii herkes yaptığı işin karşılığını görmelidir.”

'FEDERASYON KARAR VERMELİ'
Bülent Arınç, şike soruşturması konusunda ise kısaca şunları söyledi:
“Yargılama uzun sürecek ama Futbol Federasyonu'nun bir karar vermesi lazım. Türkiye de en çok taraftarı olan kulübün başkanı. Fenerbahçe ile özdeş haline gelmiş insan. Ama iddia edilen konular da sporda olmaması gereken konular. İşin içine futbolcular, menajerler kulüp başkanlarının girmesi komplike bir olay. Orda da yargı sürecinin süratli bir şekilde sonuçlanmasını isteriz.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72