Araçları kundaklanan şahıs....

Sancaktepe'de iki kamyonet ile bir otomobil kimliği belirsiz kişi kişilerce...

Araçları kundaklanan şahıs....

Sancaktepe'de iki kamyonet ile bir otomobil kimliği belirsiz kişi kişilerce...

23 Haziran 2014 Pazartesi 15:08
Araçları kundaklanan şahıs....

Araçları kundaklanan şahıs, kan davalılarını sorumlu tuttu
 

Sancaktepe’de iki kamyonet ile bir otomobil kimliği belirsiz kişi kişilerce kundaklandı. Araçları kundaklanan şahıs, yaşanan olaydan aralarında kan davası bulunan kişileri sorumlu tuttu.
Olay, Veysel Karan-i Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, iki kamyonet ile bir otomobil kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Saldırının ardından üç araçta maddi hasar oluşurken olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlattı.
Öte yandan, araçları yakılan Zeki Ayırkan, yaşanan olaylardan kan davalılarını sorumlu tuttu. Zeki Ayırkan, maddi durumunun kötü olduğunu ifade ederek oğlunun çalışması için 70 bin lira borçla kamyon aldığını söyledi. Ayırkan, “Aramızda kan davası olan aile bizi zaten tehdit edip duruyordu. Sosyal medya aracılığıyla da bunu dile getiriyorlardı. En son mesaj attılar. Aileme ait araçları onların yaktığından şüpheleniyorum Hepsinden şikayetçiyim” dedi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, saldırganların yakalanması için çalışıyor.


 

Son Güncelleme: 23.06.2014 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3