Alt geçit eylemine Başkan desteği

Maltepeliler, Marmaray çalışmaları kapsamında alt geçitlerinin kapatılmasını...

Alt geçit eylemine Başkan desteği

Maltepeliler, Marmaray çalışmaları kapsamında alt geçitlerinin kapatılmasını...

23 Eylül 2014 Salı 13:29
Alt geçit eylemine Başkan desteği

Maltepeliler, Marmaray çalışmaları kapsamında alt geçitlerinin kapatılmasını protesto etti.  Eyleme Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de destek verdi.

Maltepe Drama Köprüsü’nün önünde bir araya gelen mahalle sakinleri ve esnaf, kapatılan alt geçitlerinin yeniden açılması için eylem yaptı.  “Alt geçidimizi geri istiyoruz” pankartını açan grup, sloganlar atarak köprü girişini kapattılar. Eylem alanına gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, mahalle sakinlerinin yürüyüşüne katılıp destek verdi. Yürüyüşün bitiminde açıklama yapan Başkan Kılıç, göreve geldikten kısa bir süre sonra bölgedeki esnaftan oluşan heyetin makamına ziyarete geldiğini kaydederek, şunları söyledi:

“Burada çocuklarımız okula gidip geliyor. Çevre esnafı, vatandaş rahatsız diye ilgili birimlere 3 kere yazı yazdık. Okullar olduğu için gereken önlemlerin alınmasını istedik. Geçen hafta Ulaştırma Bakanlığı’nda görevli Genel Müdür geldi. 15 gün içinde ilgili yazı tarafımıza ulaşacak. Yazılı cevabı size bildireceğim. Yazılı cevabımıza yanıt ya da çözüm önerisi gelmezse, sizlerle beraber yürümeye hazırım. O zaman kadar bekleyelim.” Kılıç'ın konuşmasının ardından, eylem yapan grup dağıldı.    

""

Son Güncelleme: 23.09.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3