Alemdağ'da

Alemdağlılar ve partililer ile bayramlaşan Başkan Mehmet Yaşa, bayramların dostluk ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunu vurguladı.

Alemdağ'da

Alemdağlılar ve partililer ile bayramlaşan Başkan Mehmet Yaşa, bayramların dostluk ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunu vurguladı.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Alemdağ'da
Alemdağ'da bayram coşkusu

FLASHABER / Ramazan Bayramı nedeniyle bir program düzenleyen Alemdağ Belediyesi, belde halkını buluşturdu. Belediye binasında kahvaltı ile başlayan bayramlaşma merasimi gün boyu devam etti. Alemdağlılar ve partililer ile bayramlaşan Başkan Mehmet Yaşa, bayramların dostluk ve kardeşliğin pekiştiği günler olduğunu vurguladı. Bayramlaşma törenine: Milletvekili Mehmet Sekmen ve Başkan Mehmet Yaşa'nın yanı sıra; yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Mehmet Yaşa, halkıyla bütünleşen bir yerel yönetim anlayışı ile hizmet üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. "Her zaman halkımızla içiçe olduk" diyen Yaşa, "her türlü acı günde ve bayramlar gibi güzel günlerde halkımızla yan yana, omuz omuza olduk" dedi. Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel de Alemdağ'ın birlik ve beraberlikte örnek bir belde olduğunu vurguladı. Milletvekili Mehmet Sekmen ise, Alemdağ'ın İstanbul'da güzellikleri ile öne çıkan bir belde olduğuna değindi.
Mehmet Yaşa'yla
seneye Çekmeköy'de
Alemdağ'daki yoğun ilgi gören bayramlaşma töreninde sohbetler eden davetlilerin, önümüzdeki yıl bayramlaşma merasiminin Çekmeköy'de yine Başkan Mehmet Yaşa'nın organizasyonuyla yapılması yönündeki konuşmaları, "Mehmet Yaşa, Çekmeköy Belediye başkanlığına isteniyor" yorumları yaptırdı.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3