Albayrak, GÜYAD'a aday

Musa Albayrak, “Tüm hemşerilerimi tek çatı altında toplayacağım” dedi

Albayrak, GÜYAD'a aday

Musa Albayrak, “Tüm hemşerilerimi tek çatı altında toplayacağım” dedi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Albayrak, GÜYAD'a aday

Albayrak, GÜYAD'a aday

Gümüşhane İli Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği (GÜYAD) başkanlığı için adaylığını açıklayan Musa Albayrak, “Tüm hemşerilerimi tek çatı altında toplayacağım” dedi

Ocak ayı içerisinde yapılacak GÜYAD'ın olağan kongresinde başkanlığa aday olacağını belirten işadamı Musa Albayrak, bütün hemşerilerine seslenerek, başkan seçildiği takdirde birleştirici ve bütünleştirici bir anlayışla hareket edeceğini söyledi ve, “Ümraniye'de bulunan diğer Gümüşhaneli STK'lara da derneğin kapısını sonuna kadar açacağız” dedi. Beş yıldır GÜYAD çatısı altında sürdürdüğü genel başkanlık yardımcılığı görevi süresince başarılı çalışmalar yapan başkan adayı Albayrak, iş yaşamındaki başarısını örnek vererek, GÜYAD başkanı olduğu takdirde başarılı olacağını ifade etti.

""

“Ticarette başarılı olan,

STK'da da başarılı olur”

Ticari hayattaki başarısını dernek başkanı olarak da devam ettirmek isteriğini söyleyen Musa Albayrak, "İstanbul'a geldiğim günlerde sıfırdan başlayıp atıldığım iş yaşamımdaki ticari başarıyı, STK içerisinde de gerçekleştireceğime inanıyorum. Ben yöneticiliğe de bu şekilde bakıyorum. Çünkü iş yaşamımda azmettim, inandım ve başarılı oldum. GÜYAD başkanlığını da kazandığım takdirde başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

“Kapılar sonuna kadar açılacak”

“GÜYAD başkanı olduğum andan itibaren bütün Gümüşhanelilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmasına gayret göstereceğim” diyen Albayrak, “Daha önce bir şekilde derneğimizden ayrı kalmış STK'ların da GÜYAD çatısı altında yer almasını istiyorum. Benim derdim Gümüşhane olacak, başka hiç bir amacım yok. Dernek başkanlığını bir etiket malzemesi haline getirmeyeceğim. Çeşitli görüş ve düşüncelere de yer vereceğiz. Derneğin kapılarını bütün Gümüşhanelilere sonuna kadar açacağız” dedi.

 “Dernek, siyaset sahası değildir”

Siyasete bulaşmış derneklerin başarıya ulaşamayacağını vurgulayan Albayrak, "Dernek içerisinde kesinlikle siyaset yapılmasına müsaade etmeyeceğim. Çünkü biz Gümüşhaneliyiz ve her kesime eşit olmak durumundayız. Siyasi görüşüm bellidir, ancak o parti binası içerisinde geçerlidir ve siyaseti orada yaparım. Dernek çatısı farklıdır, siyaset orada yapılmaz ve biz siyaseti dernek çalışma alanından geri planda bırakacağız" dedi.

“Bizi Gümüşhaneliler sorgulayacak”

GÜYAD'la ilgili birçok plan ve projesinin olduğunu söyleyen Musa Albayrak bunları başkan olursa hayata geçireceğini söyledi. Albayrak, “Şu an başkan değilim. Ve ileriye dönük neler yapacağımızı da şimdilik belirtmek istemiyorum. Ancak başkan seçilirsem göreceksiniz, dernek olarak hep birlikte neleri başardığımıza şahit olacaksınız. Şunu, bunu yapacağız diye bir açıklama yapmam uygun olmaz. Ancak başkan seçilirsem ve söylediklerimi yapamazsam bana hesabını da sorsunlar” dedi.

“Tek derdim Gümüşhane”

Gümüşhane'ye ve hemşerilerine hizmet etmenin gurur ve mutluluk olacağını söyleyen Albayrak, “Dernek başkanlığına aday olma konusundaki en önemli süreç, sadece Gümüşhane ve Gümüşhanelilerin menfaatini düşünmek ihtiyacıdır. Bazı eksiklikler yaşadığımız da aşikardır. Belki bu sözlerim çok da eleştiri alabilir, saygı duyarım. Ancak ben sadece Gümüşhane'yi düşünüyorum. Gümüşhane'ye hizmet etmek istiyorum. İnanıyorum ki hep birlikte başaracağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Haber: Gürhan DEMİRTAŞ

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72