Akıntıya kapılan genç bulunamadı

Üsküdar'da akşam saatlerinde denize girerek akıntıya kapılan gencin...

Akıntıya kapılan genç bulunamadı

Üsküdar'da akşam saatlerinde denize girerek akıntıya kapılan gencin...

25 Haziran 2014 Çarşamba 15:51
Akıntıya kapılan genç bulunamadı

Üsküdar’da  akşam saatlerinde denize girerek akıntıya kapılan gencin yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor.

Samsun’dan Çamlıca Camii’nin inşaatında çalışmak için gelen ve arkadaşlarıyla birlikte sahil kenarında denize girdikten sonra akıntıya kapılan Hüseyin Akbulut’a halen ulaşılamadı. Üsküdar’da Kuleli Askeri Lisesi’nin karşısında denize giren Hüseyin Akbulut (19) akıntıya kapılmış ve sahil güvenlik ekiplerinin aramalarına rağmen bulunamamıştı. Akbulut’un yakınları ve çalışma arkadaşları bugün sabah saatlerinden itibaren olay yerine gelerek, kurtarma ekiplerinin çalışmalarını izledi.
Olayın yaşandığı sırada yanında olan kuzeni Bayram Akbulut, “Gireceğim diye ısrar etti. Biz de girme dedik. Yanımızdaki arkadaş girdi o zor çıkmıştı. O da uyardı 'girme' diye. Sonra bizi dinlemedi. Oturuyorduk. Görseydik girdiğini engel olurduk. Yüzüyordu. İskelenin yanına doğru gitti. Bir anda çırpınmaya başladı. Sonra akıntıya kapıldı” dedi.

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3