Ağaç katliamı neye işaret!

Eski Kartal Adliyesi'nin bahçesindeki ağaçlar bir bir kesilerek istifleniyor.

Ağaç katliamı neye işaret!

Eski Kartal Adliyesi'nin bahçesindeki ağaçlar bir bir kesilerek istifleniyor.

21 Şubat 2014 Cuma 15:37
Ağaç katliamı neye işaret!

Eski Kartal Adliyesi’ndeki ağaç katliamı neye işaret!

 

Eski Kartal Adliyesi’nin bahçesindeki ağaçlar bir bir kesilerek istifleniyor. Bu görüntüler, bu alanın kısa zaman içinde imara açılarak ticari veya konut alanına çevrileceği iddia ediliyor.

Eski Kartal Adliyesi’nin ne olacağı merak edilirken bahçesinde sökülen ağaçlar yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.  Adliyenin bahçesindeki çam ağaçları bir bir sökülerek istifleniyor. Yerinden sökülerek taşınması gereken ağaçların ne hikmetse kesilerek istiflenmesi, ‘yangından mal kaçırma’ görüntüsü veriyor. Gizlilik içinde yürütülen bu ağaç katliamı çevredeki esnaf ve vatandaşın da tepkisini çekiyor. Uzun zamandır bu alanın ne olacağı merak edilirken, fotoğraf karesine yansıyan bu görüntüler ipucu veriyor. Bu görüntülerden sonra adliye sarayı ve bahçesinin kısa sürede imara açılarak ticari veya konut alanına çevrileceği konuşulmaya başlandı. Çevre esnafı ve vatandaş ise ağaç kesilmesine karşı tepkisini dile getiriyor.

""

""

""

""

 

Son Güncelleme: 21.02.2014 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3