Adnan Keskin'in babası toprağa verildi

Adnan Keskin'in babası toprağa verildi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Adnan Keskin'in babası toprağa verildi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in babası Sadettin Keskin, son yolculuğuna uğurlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in 92 yaşındaki babası Sadettin Keskin, önceki gece yaşadığı Çivril ilçesine bağlı Ömerli köyünde hayatını kaybetti. Babasının vefat haberini aldıktan sonra Ömerli köyüne gelen Adnan Keskin büyük üzüntü yaşadı. Keskin, cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti. Ömerli Köyü Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Adnan Keskin'in yanı sıra Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Hurşit Güneş ve Bülent Tezcan, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki de cenazeye çelenk gönderdi.
İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından kıldırılan cenaze namazından sonra dua edilerek, helallik istendi. Cenaze namazının ardından bir süre omuzlarda taşınan Sadettin Keskin'in cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3