Adalet sarayında mahsur kaldılar!

Adalet sarayında mahsur kaldılar!

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Adalet sarayında mahsur kaldılar!

Dünyanın en büyük adliye binası Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı, açıldığı günden itibaren yaşanan aksaklıklarla gündemden düşmüyor.

Yaklaşık 5 bin personelin çalıştığı, günde 45 bin kişinin giriş-çıkış yaptığı Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı, inşatındaki yapım hatalarıyla gündemden düşmüyor. 2006 yılında iİnşaatına başlanan adalet sarayı, 126 dönümlük araziye kuruldu ve 350 milyon liraya mal oldu. 5 Şubat'ta geçici kabulü yapılarak hizmet vermeye başlayan binaya Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Kartal, Pendik, Tuzla, Sultanbeyli ve Adalar adliyeleri taşındı.

Binaya gelen vatandaşlar, gidecekleri mahkemeleri bulmakta büyük zorluk yaşıyor. Ellerinde tebligat koridorlarda görevli arayan vatandaşlar üst katlara çıkarken de sorunlarla karşılaşıyor. Merdivenler yetersiz kaldığı adliyede vatandaşlar, asansörlerde uzun süre kuyruk beklemek zorunda kalıyor. Toplam 4 bin 600 oda olduğu için vatandaşları doğru yere yönlendirmek isteyen danışma görevlileri de zorlanıyor.

ADLiYEDE ASANSÖRDE

MAHSUR KALDILAR

Kartal'da Anadolu Adalet Sarayı'nda geçtiğimiz günlerde elektriklerin kesilmesiyle çok sayıda insan yine asansörlerde mahsur kaldı. Mahsur kalan vatandaşlar; "Adliye sarayına gelmek için binbir türlü zorluk çekiyoruz. Birde geldikten sonra yaşadıklarımız bizi canımızdan bezdirdi. Bu mu dünyanın en büyük Adalet Sarayı" diye tepki gösterdiler. n

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72