Adalar Belediye Başkanı vatandaşını makamından kovdu!

Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın kendisine bazı sıkıntılarını bildirmeye gelen adalıları makamından azarlayarak kovduğu iddia edildi.

Adalar Belediye Başkanı vatandaşını makamından kovdu!

Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın kendisine bazı sıkıntılarını bildirmeye gelen adalıları makamından azarlayarak kovduğu iddia edildi.

07 Ağustos 2018 Salı 13:34
Adalar Belediye Başkanı vatandaşını makamından kovdu!

Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın kendisine bazı sıkıntılarını bildirmeye gelen Maden Mahallesi sakinlerini makamından kovduğu iddia edildi. Facebook’ta ‘60’ların Büyükada’sında yaşamış şanslılar’ isimli adalılardan oluşan sosyal medya hesabında olayı paylaşan Suna Tamer Debreli, sahildeki bir restoran sahibinin denize girdikleri merdiveni kaldırttığı ve bu sebeple mağdur olduklarını belirterek Adalar belediye başkan yardımcısına ve Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’a başvurduklarını ancak Adalar Belediye Başkanı Atilla Aytaç’ın kendilerini, “adalıların birbirlerini şikayet etmelerinden bıktım 5 metre ilerde merdiven var” diye bağırarak bizi kovdu dediğini iddia etti.

Suna Tamer Debreli ‘60’ları Büyükada’sında yaşamış şanslılar’ isimli hesapta şu ifadeleri paylaştı; “Maden Mahallesi bayanları olarak Horoz Reis bölgesinde yıllardır 2 adet merdivenle denize girmekteydik. 2018 yazında sadece bir tanesi kuruldu. Engelli, yaşlı ve çocuklar denize girmekte zorlanıyordu. 50 imzalık dilekçeyle 8 kişilik heyetle belediye başkan yardımcısına müracaat ettik. Sorumlu şahıs sekiz kişinin önünde Fıstık Ahmet lakaplı şahsın talimatı ile 2. Merdiveni koymadığını söyledi. 2 defa belediye başkan yardımcısına tekrar söyledik. 3 defa 4 kişilik heyetle bizzat belediye başkanına başvurduk. Bir kişinin talimatı ile adalıların kamu hizmetinden imtina etti ve bizi azarlayarak kovdu ve bize adalıların birbirlerini şikayet etmelerinden bıktım 5 metre ilerde merdiven var diye bağırarak bizi kovdu. Ada sakinleri olarak sizlerle paylaşmak istedik. Lütfen ilginizi bekliyoruz. Maden Mahallesi…” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımdan sonra adalılar Atilla Aytaç’ı ağır bir şekilde eleştiri yağmuruna tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3