‘SUÇ DUYURUSU' HAKKINDA BELGE VAR MI YOK MU?

Beykoz CHP'de yaşanan meclis üyelerinin disipline verilmesi kriziyle ilgili.

‘SUÇ DUYURUSU' HAKKINDA BELGE VAR MI YOK MU?

Beykoz CHP'de yaşanan meclis üyelerinin disipline verilmesi kriziyle ilgili.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘SUÇ DUYURUSU' HAKKINDA BELGE VAR MI YOK MU?

Beykoz CHP'de yaşanan meclis üyelerinin disipline verilmesi kriziyle ilgili haberimizin yankıları sürüyor. İlçe Başkanı Nagihan Akan, meclis üyeleri Halit Kılıç, Naci Candaş, Mustafa Yiğit ve Nihat Arıcan'ı ilçedeki bazı kaçak yapıları fotoğraflayıp daha sonra bu inşaatların sahipleri ile özel görüşmeler yaptıkları için disipline sevkedildiklerini söylüyor. Başkan Akan'ın açık açık rüşvet imasında bulunduğu meclis üyeleri ise var olduğunu iddia ettikleri suç duyurusu belgesini kamuoyuna açıklamamakta ısrar ediyor.

 

SUÇ DUYURUSU BELGESİ

AÇIKLANMADAN ‘RÜŞVET

İDDİASI' ÇÜRÜMEZ!!!

 

Rüşvet iddialarıyla disipline sevkedilen CHP'li meclis üyeleri, söz konusu kaçak inşaatlarla ilgili olarak başka bir niyetlerinin bulunmadığını hatta bu inşaatlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söylüyor. Adı geçen CHP'li meclis üyelerinin suç duyurusu dedikleri belgeyi Beykoz kamuoyuna açıklamaması ise zihinleri bulandırmaya devam ediyor. Haberimizin ardından Beykoz kamuoyu, meclis üyelerinin kendilerini temize çıkaracak suç duyurusu belgesini bir an evvel açıklamasını istedi.

""

 

HEM İLÇE BAŞKANI AKAN

HEM DE MECLİS ÜYELERİ

İDDİASINI İSPATLAMALI!

 

Aksi takdirde böyle bir suç duyurusu belgesinin olmadığını düşüneceklerini söyleyen bazı Beykozlular, “Biri diyor, meclis üyeleri rüşvet aldı onun için disipline sevk ettik. Meclis üyeleri diyor, ‘yok rüşvet almadık aksine suç duyurusunda bulunduk.' Ama ne ilçe başkanı meclis üyelerinin kimden ne kadar ve nasıl rüşvet aldığını söylüyor ne de meclis üyeleri suç duyurusunda bulunduk dedikleri belgeyi kamuoyuyla paylaşıyor. Böyle bir kirlilik olamaz. Hem CHP İlçe Başkanı Nagihan Akan, hem de meclis üyeleri iddia ettiklerini ispatlamalılar.”

 

HATIRI SAYILIR ÜNLÜ

BİR İŞADAMI CHP İLÇEYE

BASKI MI KURDU?

 

Öte yandan adı geçen meclis üyelerinin, açıklayamadıkları suç duyurusunun ardından ilçede hatırı geçen ünlü bir işadamının CHP ilçeye baskı kurup kendilerinin disipline sevkedilmesine neden olduğunu da iddia ediyor. Tüm bunlara rağmen meclis üyelerinin kendilerini temize çıkaracak olan suç duyurusu belgesini açıklamamaları, kendilerini zan altında bırakmaya devam ediyor. İşin iç yüzünü merak eden Beykozlular ise, “Bu işin arkasında kim var, kim neden, niye korkuyor ya da kim kime neyin baskısını uyguluyor?” gibi çeşitli sorularla meşgul olmaya devam ediyor.  

 

CHP Beykoz'da yaşanan bu krizle ilgili olarak gözlerin çevrildiği İstanbul İl Başkanlığı'ndan konuyla ilgili ne gibi bir açıklama yapılacağı, İl Başkanı Bahri Şahin'in Beykoz'da yaşanan bu durumla ilgili olarak ne gibi bir işlem yapacağı da ayrı bir merak konusu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72