‘Polis-Halk ilişkisini daha da güçlendireceğiz'

Bölgemizin yeni ilçelerinden Sancaktepe'nin çiçeği burnunda Emniyet Müdürü..

‘Polis-Halk ilişkisini daha da güçlendireceğiz'

Bölgemizin yeni ilçelerinden Sancaktepe'nin çiçeği burnunda Emniyet Müdürü..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
‘Polis-Halk ilişkisini daha da güçlendireceğiz'

Bölgemizin yeni ilçelerinden Sancaktepe'nin çiçeği burnunda Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, kamuoyuna ilk demecini gazetemiz Flashaber aracılığı ile verdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Kenan Baylan ve muhabirimiz Durmuş Acar'ı makamında ağırlayan Müdür Boylu, önemli açıklamalarda bulundu. Sancaktepe'de polis-halk ilişkilerini en üst seviyeye taşıyacaklarını kaydeden Boylu, “Halkımızın ayağına gidip, muhtarından esnafına herkesin görüş, düşünce ve önerilerini dinleyeceğiz” dedi.

 

Ümraniye ve Beykoz İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden sonra Sancaktepe'ye İlçe Emniyet Müdürü atanan Fahrettin Boylu, başarılı çalışmalarına yeni görevinde de sürdüreceğinin işaretini verdi. Gayrettepe'de 3 yıl yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği görevini başarıyla gerçekleştiren Boylu, yeni görev yeri Sancaktepe'de de işe hızlı başladı. Bölge kamuoyuna ilk mesajını gazetemiz Flashaber aracılığı ile veren Müdür Boylu, bölgeye yabancı olmadığını ve İstanbul'u çok iyi tanıdığını kaydetti.


""

İlçe olduktan sonra Sancaktepe'nin 4. emniyet müdürü olan Fahrettin Boylu, Polis-Halk ilişkilerini güçlendiren ‘Halk Günleri'ne ağırlık vereceklerini açıkladı. Yenidoğan ve Sarıgazi'de iki karakol merkezlerinin bulunduğunu hatırlatan Boylu, “Mahalle mahalle, sokak sokak gezip vatandaşımızla toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantılarda muhtarından esnafına herkesin görüş, öneri, düşünce ve isteklerini kayda alacağız” dedi.


""

 

Aslen 1970 Kars doğumlu olan Sancaktepe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, evli ve 3 çocuk babasıdır.   

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72