22 Araç kundaklandı

22 Araç kundaklandı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
22 Araç kundaklandı

İstanbul'da 22 araç kundaklandı. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Bahçelievler, Gaziosmanpaşa ve Pendik ilçelerinde 22 araç eş zamanlı kundaklandı. Bahçelievler'de olayla ilgili olduğu iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Polis İstanbul genelinde alarma geçti.
İlk olay saat 01:00 sırlarında Gaziosmanpaşa ilçesinden geldi. Karadeniz Mahallesi 1174 Sokak üzerinde park halinde bulunan 7 araç kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçları kısa sürede söndürdü. Araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Aynı dakikalarda Bahçelievler Zafer Mahallesi'nde 3, Merkez Mahallesi'nde ise 8 aracın kundaklandığı haberi geldi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri sokak üzerinde kaçmaya çalışan 2 kişiyi gözaltına aldı.Pendik Yenişehir Mahallesi'nde ise 4 araç ateşe verildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.Polis kent genelinde alarma geçti. Tüm ilçe birimleri kundaklama ve molotof olaylarına ilişkin daha duyarlı olmaları konusunda uyarıldı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72