'100'den fazla silahlı provokatör Ankara'da'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş basın toplantısı düzenledi.

'100'den fazla silahlı provokatör Ankara'da'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş basın toplantısı düzenledi.

25 Mart 2014 Salı 17:51
'100'den fazla silahlı provokatör Ankara'da'

'100'den fazla silahlı provokatör Ankara'da'

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş basın toplantısı düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP adayları Mustafa Sarıgül ve Mansur Yavaş hakkındaki suikast iddiaları üzerine CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş basın toplantısı düzenledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in, dün akşam Ülke TV’de yayınlanan Şeffaf Sandık programındaki, “Allah korusun, muhalefet partilerinin lider konumundaki şahıslarına suikast yapılmasından korkuyoruz. Kılıçdaroğlu’na, Bahçeli’ye, Mansur Yavaş’a veya İstanbul’da Mustafa Sarıgül’e olmasından korkuyorum. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Bir siyasi suikast yapılacak. Türkiye’yi kaos ortamına sürüklemek isteyecekler” iddialarıyla ilgili CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, şunları söyledi:

'HİÇBİR KOLTUK TEK BİR DAMLA KANA EŞDEĞER DEĞİLDİR'

“İstenmeyen olaylar devam edecek gibi görünüyor. Ekibime ve bana karşı ciddi bir hazırlık olduğu bilgisini çeşitli kaynaklardan alıyoruz. Özellikle son gelen iki istihbaratta Ankara dışından gelen 100’den fazla silahlı provokatörün seçim günü kargaşa ve kaos çıkarmak için Ankara’ya geldiği bilgisini aldık. Bu isimler seçim sandıklarını sabote edecekler. Gölbaşı ve Etimesgut bölgesi özellikle seçilmiş, çünkü o iki bölgede CHP ve MHP’ye oy kaymalarını görmüşler. Bunlarla ilgili önlem alınması gerekiyor. Bu tarz provokasyonlar sonucu kan akar. Hiç bir makam ve hiçbir koltuk hiçbir insanın tek bir damla kanına eşdeğer değildir. Ben bu noktada kendimi önce Allah’a sonra Ankaralılara havale ediyorum.”

YAVAŞ TWİTTER'DAN DA UYARDI

Mansur Yavaş, mansuryavas06 twitter hesabından da şu twitleri attı "Devletimizin önemli birimlerinden tarafımıza yapılan uyarıları konu alan bir basın toplantısı gerçekleştirdik. Öncelikle; bana ve ekibime yönelik ciddi bir saldırı planlandığı bildirildi. Kaos çıkarmak için,MHP’liler tarafından yapılmış gibi CHP bürolarına,CHP’liler tarafından yapılmış gibi MHP bürolarına saldırılar yapılacağı, oy sayımı sırasında sabote amaçlı kullanılmak üzere Ankara dışından yüzden fazla silahlı provokatörün Ankara’ya getirildiği iletildi. İç barışın, kardeşliğin ve hizmetin geri plana itildiği, kazanmak için her yolun denendiği bu yaklaşımlar sadece çaresizliğin göstergesidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun, ‘Ülkem Türkiye,Partim Ankara’ diyen herkesi sağduyuya, emniyet birimlerini tedbir almaya davet ediyorum. Ben ve ekibim nasıl kendimizden eminsek, Ankaralı hemşehrilerimiz de müsterih olsunlar. Kararlılığımız bozulmayacak, yılmayacağız. Hiç kimse, Ankaralıların iradesine gölge düşürmeye çalışmasın. #BenimSevdamAnkara ve Ankaralılar her şeyin farkında."

kaynak:gerçek gündem

Son Güncelleme: 25.03.2014 17:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72